Jennifer Lawrence gali gauti bet kurį planetos vyrą, kurio tik panorėtų, tačiau ar ši taisyklė galioja ir princams? Naujausių pranešimų duomenimis, Jlaw ne tik gali apsukti princui galvą, bet ir atstumti jį.

Leidinys „Life & Style Magazine“ praneša, kad princas Harry labai troško pasimatyti ne su Reese Witherspoon, Sandra Bullock ar Julia Roberts, o su Jennifer Lawrence, kuri tariamai jo pasiūlymą atmetė.

Žurnalo šaltinių teigimu, „Harry privertė savo padėjėją pakviesti ją pietų ir taip pat pakvietė ją apsilankyti Kensingtono rūmuose“.

Tad kodėl tiksliai Jennifer atmetė princo Harry pasiūlymą? Todėl, kad ji vis dar su Chrisu Martinu! Anot pranešimų, Jennifer Lawrence ir Chrisas Martinas vis dar susitikinėja, nepaisant gandų, kad Chrisas susidomėjo Kate Hudson. Kiek anksčiau šį mėnesį įvykusio romantiško Chriso ir Jennifer pasimatymo liudininkai pasakoja: „Pirma atvyko Jennifer, ji šiek tiek palaukė savo automobilyje, tada nuėjo prie staliuko ir sėdėjo prie jo kartu su savo asmens sargybiniu, kol atvyko Chrisas. Nuo jų staliuko buvo matyti kiemas, tad žmonės išbėgo į lauką jų fotografuoti, tačiau asmens sargybinis sustabdė“.

Princas Harry atrodo labiau viliojanti partija nei Chrisas Martinas, tačiau jaunai merginai pasimatymai su roko žvaigžde matyt atrodo patraukliau už susitikimus su princu. Kol kas. Visi nustebtume, jeigu princas Harry dar kartą pabandytų užmegzti santykius su ja, kai Jennifer ir Chrisas išsiskirs (būkim realistai, jie anksčiau ar vėliau išsiskirs). Įdomiausia yra tai, kad princas Harry apskritai bandė su ja pasimatyti žinodamas, kad ji palaiko santykius su kitu vyru. Gal princas Harry net neprileidžia minties, kad kažkas gali atmesti jo pasiūlymą?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)