Žurnalo „GLOBE Magazine“ naujausiame numeryje teigiama, kad 89 metų karalienė šį mėnesį buvo skubiai nugabenta į gydymo įstaigą, kai pajuto skausmus krūtinės ląstos plote. Manydama, kad tai jau paskutinės jos gyvenimo minutės, karalienė savo padėjėjams perdavė laišką, kurį su savimi nešiojosi apie dvejus metus. Laiškas skirtas princui Williamui ir jo žmonai Kate Middleton.

Gegužės 5 dieną pasirodysiančiame „GLOBE Magazine“ numeryje teigiama: „Karalienė Elžbieta per stebuklą liko gyva. Monarchė su nekantrumu laukia Williamo ir Kate kūdikio gimimo. Dar prieš kelias valandas Elžbieta II jodinėjo parke, tačiau netrukus pajautė stiprius skausmus krūtinės ląstos plote ir susmuko. Baimindamasis blogiausio, personalas paskambino privačiai klinikai ir nurodė pasiruošti skubiai operacijai“.

Toliau žurnale rašoma, kad karalienei greitosios pagalbos automobilyje buvo duodamas deguonis, tad netrukus skausmas atslūgo, o kraujo spaudimas pamažu normalizavosi. Jai pavyko išvengti širdies operacijos, tačiau monarchė sutiko vartoti kraują skystinančius medikamentus.

Įdomu tai, kad karalienė iš tiesų pakeliui į ligoninę manė jau mirštanti, todėl savo padėjėjams perdavė princui Williamui ir jo žmonai Kate Middleton skirtą laišką, kurį nešiojosi maždaug dvejus metus. Kaip leidiniui „GLOBE Magazine“ tvirtino vienas karališkajai šeimai artimas šaltinis, „karalienė Elžbieta padarė viską, ką galėjo, siekdama garantijos, kad Charlesas niekada neužsidės karūnos su Camilla šalia“.

Apie šias pastangas bylojantis laiškas karalienės mirties dieną turėjo būti perduotas Kate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)