Meksikoje atostogaujanti Selena Gomez saule ir vandeniu džiaugėsi apsitempusi rožinės spalvos bikinį. Deja, akivaizdžiai papilnėjusios dainininkės formos visiškai netiko pasirinktam bikiniui. Kelnaičių juostelės įsirėžė į šonus, o kiek per maža viršutinė bikinio dalis slydo ir Selena vos nepatyrė dar didesnės nesėkmės.

Selenai pavyko sulaikyti viršutinę bikinio dalį, tačiau dvidešimtmetei Courtney Stodden ne taip pasisekė. Besimėgaudama vandeniu ir gaudydama regbio kamuolį mergina netyčia pademonstravo visiškai nuogas savo krūtis. Pasilenkus merginai atsirišo visi raišteliai ir ji nespėjo pridengti savo grožybių - fotografai buvo greitesni.

Netinkamą bikinį pasirinko ir Amerikos realybės šou žvaigždė Josie Goldberg. Moteriškas kūno linijas Josie dar labiau paryškino pasirinkusi netradicinės formos bikinį. Tiesa, per maža viršutinė dalis atrodė rizikingai, rodėsi, kad prisirpusios moters krūtys bet kurią sekundę bus netyčia apnuogintos. Akivaizdu, kad su šiuo drabužėliu moteris jautėsi labai nepatogiai.