P. Hellyeris, kuris Kanados gynybos ministro pareigas ėjo nuo 1963 iki 1967 m., ragina pasaulio šalių lyderius atskleisti slaptus duomenis apie NSO.

„Dauguma žiniasklaidos priemonių nė neliečia [dokumentų]“, – pareiškė jis sakydamas kalbą Kalgario universitete.

„Reikia tiesiog dirbti toliau ir tikėtis, kad kažkada susidarys kritinė masė“, – jo kalbą cituoja CTV.

„Visuomenė kažkada vis vien ims reikalauti: „Pone prezidente arba pone premjere, mums reikia žinoti tiesą, ją sužinoti turime dabar, nes ji turi įtakos mūsų gyvenimui.“

91 m. P. Hellyeris pirmą kartą apie ateivius Žemėje viešai prakalbo 2005 m. Jis pirmasis aukšto rango politikas, atvirai pasisakantis šia tema. Jo teigimu, „mūsų planetoje per metus apsilanko keli tūkstančiai ateivių“, ir jiems esą nepatinka, kaip mes gyvename.

„Mes per daug laiko praleidžiame kovodami vieni su kitais, išleidžiame per daug pinigų kariniams tikslams ir nepakankamai – nepasiturinčiųjų maistui ir benamių bei ligonių priežiūrai“, – pasakė jis.

Pernai buvęs Kanados gynybos ministras per Rusijos televiziją pareiškė, kad ateiviai vaikšto tarp mūsų.

Jo teigimu, ateiviai nenori su mumis dalintis savo pažangiomis technologijomis, kol nenustosime teršti gamtos ir kariauti.

Russia Today“ kanalo laidoje „SophieCo“ jis papasakojo, kad ateivių yra 80 skirtingų rūšių, kai kurie jų „atrodo visiškai kaip mes, jie gali eiti gatve, ir mes nė nesuprasime, kad ką tik vienas jų pro mus praėjo“.

Interviu P. Hellyeris kalbėjo labai keistai, kai kurie jo pasisakymai skambėjo tarsi iš filmo „Žvaigždžių kelias“ siužeto.

„NSO istorija mūsų planetoje labai sena, ir, be abejo, per pastaruosius kelerius dešimtmečius – nuo tada, kai buvo išrasta atominė bomba – jų vizitai labai padažnėjo“, – pasakė jis.

„Jiems tai labai rūpi, jie baiminasi, kad mes vėl galime panaudoti branduolinį ginklą, nes visą kosmosą jie mato kaip nedalomą vienetą, ir tai, kas vyksta mūsų planetoje, veikia ir kitas būtybes kosmose.“

„Jie labai bijo, kad mums pakaks kvailumo vėl pradėti naudoti branduolinį ginklą.“

Vis dėlto, kaip pasakė P. Hellyeris laidoje, dauguma ateivių nori mums padėti, o ne mus sunaikinti.

„Sakyčiau, kad praktiškai visi jie yra malonūs ir palankiai nusiteikę mūsų atžvilgiu, jie nori mums padėti. Ir tik viena ar dvi jų rūšys yra kitokios“, – pasakė jis.

P. Hellyeris mano, kad ateiviai padiktavo nemažai naujųjų technologijų išradimų – įskaitant mikročipą, LED apšvietimą ir „Kevlar“ liemenę.
Jis prisipažino pats niekada nematęs ateivių, bet netoli savo trobelės prie Ontarijo ežero matė NSO.

P. Hellyeris apibūdino kelis ateivių tipus. Pavyzdžiui, jo teigimu, „aukšti baltieji“ bendradarbiauja su JAV oro pajėgomis Nevadoje.
„Jie moka užsimaskuoti; kelios jų moterys persirengė vienuolėmis ir nuvyko į Las Vegasą apsipirkti. Niekas jų nepastebėjo“, – teigia buvęs gynybos ministras.

Kiti ateiviai, priskiriami „žemų pilkųjų“ grupei, mažiau panašūs į žmones. Jų ūgis yra apie 150 cm, jų kojos ir rankos labai plonos, galvos didelės.

Trečiajai, „nordiškų blondinų“ grupei priskiriami ateiviai atrodo tarsi atvykę iš kokios Danijos, pasakė P. Hellyeris.
 
Daugiau naujienų – „Facebooke“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)