Abi filmo žvaigždės - Jamie Dornanas, vaidinantis keistų pomėgių turintį milijardierių Kristianą Grėjų, ir Dakota Johnson, vaidinanti jo studentę bei meilužę Anastasiją Stilę – vis dar derasi dėl vaidmenų būsimuose filmuose, bet manoma, kad jie sugrįš.

Praėjusią savaitę buvo pranešta, kad šių romanų autorė E.L. James paprašė savo vyro parašyti scenarijų būsimam filmo tęsiniui.

Taigi Niallas Leonardas kurs scenarijų „Fifty Shades Of Darker“, teigiama straipsnyje, kurį trečiadienį paskelbė „The Hollywood Reporter“.
N. Leonardas yra dirbęs „British TV“ ir pagal knygą „Crusher“ sukurto serialo autorius. Jis padėjo ir rašant „Fifty Shades Of Grey“ scenarijų, bet jo pavardė tarp kūrėjų komandos narių neminima.

„Niallas yra puikus savarankiškas rašytojas, turintis daug patirties, ir mes džiaugiamės, kad jis prisijungė prie „Komandos 50“, - pranešime spaudai teigė prodiuseris Michaelas De Luca.

E. L. James, kurios tikrieji vardai Erika Leonard, parašė „50 atspalvių“ trilogijos knygas ir išsaugojo stiprią kūrybinę ekranizacijos kontrolę.

Teigiama, kad ji ginčijosi su „Fifty Shades Of Grey“ režisiere Sam Taylor-Johnson dėl kai kurių filmo apsektų, įskaitant jo pabaigą.

E. L. James taip pat buvo šio filmo prodiuserė ir anksčiau šiais metais buvo užsiminusi apie šiuos nesutarimus, „The Associated Press“ teigdama, kad „tikrai įnirtingai turėjo kovoti dėl daugelio dalykų“, įskaitant paskutinę filmo siužeto liniją.
Praėjusį mėnesį paaiškėjo, kad S. Tayloras – Johnsonas negrįš režisuoti filmo tęsinių „Fifty Shades Darker“ ir „Fifty Shades Freed“.

„Fifty Shades Of Grey“ scenarijaus autorė taip pat negrįš kurti naujų filmų.

Erotinis trileris pasirodė šių metų vasario viduryje ir visame pasaulyje surinko beveik 570 mln. dolerių.

Teigiama, kad Dakota ir Jamie derasi dėl honorarų už vaidmenis tęsiniuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)