K. Westas ir B. Cooperis pateko tarp penkių įtakingų figūrų, kurioms buvo skirti atskiri specialaus metinio numerio viršeliai.

Tarp kitų šimtuke esančių žvaigždžių taip pat yra aktoriai Reese Witherspoon, Julianne Moore bei Chrisas Prattas, taip pat kantri muzikos atlikėjas Timas McGraw.

K. Kardashian sulaukė pagyrų iš gyvenimo būdo guru Marthos Stewart, kuri apie realybės televizijos žvaigždę rašė: „Egzotiškai, perdėm demonstratyviai graži Kim skleidžia energiją, seksualumą, dramą, ryžtą, impulsyvumą ir laimę. Ji kartu su savo garsiomis, versliomis seserimis, globojamos nuovokios, nenuilstančios šeimos galvos, taip pat išplėtė pačią šeimos sąvoką“.

Į šimtuką taip pat įtrauktos televizijos žvaigždės Julianna Margulies bei Laverne Cox, islandų dainininkė Bjork, režisieriai Richardas Linklateris, Christoperis Nolanas ir Lee Danielsas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)