Dalyvauti iššūkyje kino žvaigždę pakvietė Mario Batali, o šios iniciatyvos tikslas paskatinti žmones aukoti Niujorko „Maisto bankui“, skelbia greatideas.people.com.

Ketvirtadienio rytą savo svetainėje GOOP aktorė aprašė savo patirtį.
Kaip ir įtariau, pavyko ištverti apie keturias dienas. Tada ir palūžau – valgiau vištienos ir šviežių daržovių“, – teigia G. Paltrow ir pabrėžia, kad, turint vos 29 dolerius savaitei, maitintis „visaverčiu ir sveikatai naudingu maistu“ yra tiesiog neįmanoma. būtent taip priversti gyventi beveik 47 mln. amerikiečių.

Dažniausiai aktorė parduotuvėje perka kiaušinių, juodųjų ir žaliųjų pupelių, svogūnų, avokadų, rudųjų ryžių, tortilijų, česnako, laiškinių svogūnų, kalendros, saldžiųjų bulvių, pomidorų, kukurūzų ir žaliųjų citrinų.

„Pabandžiusi įveikti šį iššūkį, supratau, kad tai labai sunku (rašyčiau sau C su minusu), tačiau dar kartą įsitikinau, kad žmonės gauna per mažus atlyginimus. Daug sunkiai dirbančių motinų turi verstis per galvą ir daryti tiesiog neįmanomus dalykus: maitinti šeimas už tokius pinigus“, – eksperimento rezultatus įvertino G. Paltrow.

Savo svetainėje aktorė ne tik negaili kritikos JAV valdžiai, bet ir pateikia tris paprastus receptus, kuriems paruošti neteks išleisti daug pinigų – jie skirti tiems, kurie nori valgyti pigiau, tačiau sveikai ir gardžiai.

„Tikrai nesiūlau visiems valgyti ekologiško maisto iš prabangiausių parduotuvių. Tenoriu pasakyti, kad visi turi teisę į šviežią ir tikrą maistą“, – pabrėžia kino žvaigždė.

Šis Holivudo žvaigždės eksperimentas JAV sulaukė itin daug dėmesio. Jam nepavykus, amerikiečiai negailėjo piktų žodžių aktorei. Vadino ją išlepusia, o jos eksperimentą patyčiomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)