58 metų aktorė ir dainininkė leidiniui sakė, kad operacija jai buvo atlikta praėjusią savaitę ir dabar ji ketina kuriam laikui pasitraukti iš Brodvėjau scenos, kad atsigautų po chirurginės procedūros.

„Praėjusią savaitę man, greta būnant mano vyrui ir jaučiant mano šeimos bei draugų meilę ir paramą, buvo atlikta abipusė mastektomija ir krūtų rekonstrukcija dėl vėžio, kai buvo diagnozuota invazinės lobulinė karcinoma“, - sakė R.Wilson.

Pasak aktorės, iš pradžių jai buvo pasakyta, kad ji neserga vėžiu, tačiau po konsultacijos su antru gydytoju jai buvo nustatyta karcinoma.

„Aš sveikstu ir, svarbiausia, turėčiau visiškai išgyti. Kodėl? Nes suskubau ir man tai buvo diagnozuota ankstyvoje stadijoje, nes turiu puikius daktarus ir todėl, kad išklausiau antrą nuomonę“, - pabrėžė ji.

Dviejų sūnų su T.Hanksu susilaukusi R.Wilson sakė, kad tikisi jau kitą mėnesį vėl pasirodyti Brodvėjaus scenoje, kur vaidina populiariame spektaklyje „Fish in the Dark“.

Praėjusį mėnesį aktorė Angelina Jolie pranešė, kad dėl vėžio išsivystymo rizikos jai buvo pašalintos kiaušidės ir kiaušintakiai. Ši operacija jai buvo atlikta po abiejų krūtų pašalinimo prieš dvejus metus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)