DELFI žiniomis, sužinoję, kad Kaune nėra penkių žvaigždučių viešbučio, atlikėjo atstovai labai nustebo, todėl buvo nusprendę atvykti į Lietuvą koncerto dieną, o po šou iškart skristi į Latviją ir nakvoti Rygoje, kur koncertuos antrą Velykų dieną.

Tačiau pasaulinės žvaigždės planai pasikeitė ir jis nusprendė į Kauną atskristi pasirodymo išvakarėse. R. Williamsas apsistojo viename iš laikinosios sostinės viešbučių.

Kartu su savo komanda atlikėjas atsiveža ne tik dekoracijas, garso ir scenos techniką, ekranus, savo baldus, visą reikalingą įrangą, virtuvės šefus, kurie rūpinsis jo komandos maitinimu.

R. Williamsas su savimi atsigabeno netgi savo automobilius, kuriais buvo nuvežtas iš oro uosto į vieną iš Kauno viešbučių.

DELFI žiniomis, su atlikėju kartu keliauja ir visa R. Williamso šeima. Todėl Velykas Lietuvoje jis sutiks ne tik su savo žmona Ayda Field, praėjusių metų lapkritį gimusiu sūneliu Charltonu Valentinu Williamsu ir dviejų su puse metukų dukrele Theodora Rose, kurią tėvelis meiliai vadina Teddy. Su R. Williamsu keliauja ir atlikėjo tėtis Pete Conway.

„Žalgirio“ arenoje pasaulinio garso žvaigždei įrengti keli kambariai. Vienas jų skirtas auklei. Arenos užkulisiuose atskira erdvė įrengta ir R. Williamso tėčiui, kuris viešnagės Lietuvoje metu galėtų ramiai pailsėti.

Pasaulinio turo „Let Me Entertain You“ metu Robbie nesiskiria ir su dar vienu savo šeimos nariu – šuniu Spinee, kuriam prieš kelias dienas buvo atlikta sudėtinga operacija. Norėdamas, kad jo mylimas keturkojis pasveiktų, jis socialiniame tinkle savo gerbėjų netgi prašė pasimelsti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (438)