Žiniasklaida tvirtina, kad pasikeisti nusprendusiam vyrui prieš kelias savaites buvo atlikta krūtų didinimo operacija implantais, skelbia RadarOnline.com.

„Bruce‘ui prieš kelias savaites įdėti silikoniniai krūtų implantai“, – patvirtino vienas šaltinis, kuris pabrėžia, kad B. Jenneris pasirinko nedidelio dydžio krūtinę, nes nenori atrodyti juokingai. Be to, laikotarpis po operacijos buvo gana sunkus.

„Jis negali kelti nieko sunkaus, visą parą privalo segėti liemenėlę. Tikimės, kad normaliai gyventi galės po maždaug šešių savaičių“, – teigia šaltinis.

B. Jenneris, kuris niekada oficialiai nepatvirtino, kad jam keičiama lytis, pastaruoju metu jaučiasi geriau, pokyčiai jam į naudą.

„Jam labai sunkus metas, tačiau pagaliau pradeda jaustis turįs tokį kūną, kokiame save ir įsivaizduoja“, – pridūrė šaltinis. B. Jennerio atstovas spaudai istorijos apie krūtų didinimo operaciją komentuoti nepanoro.

B. Jennerio motina Esther Jenner neseniai sakė: „Ką tik sužinojau, kam jis ryžosi. Bruce‘as man viską paaiškino, mes labai labai ilgai apie tai kalbėjomės“.

B. Jenneriui jau atliktos kelios operacijos – pašalintas Adomo obuolys, galbūt atlikta ir nosies korekcija. Lyties keitimo operacija, kaip tvirtina šaltiniai, gali įvykti jau gegužę ar birželį.

Neseniai apie patėvio istoriją prabilo ir pati K. Kardashian: „Manau, kad Bruce‘as labai laimingas, laimingesnis nei bet kada anksčiau. Savaime suprantama, mes jį palaikome 100 proc.“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)