Lietuvoje R. Williamsas nenakvos. Jis atskris ir išskris koncerto dieną.

Tačiau kadangi jis Kaune koncertuos per Velykas, naujienų portalo DELFI žiniomis, jis į mūsų šalį atvyksta su visa šeima.

Lietuvoje atlikėjas lankysis su savo žmona Ayda Field, praėjusių metų lapkritį gimusiu sūneliu Charltonu Valentinu Williamsu ir dviejų su puse metukų dukrele Theodora Rose, kurią tėvelis meiliai vadina Teddy.

Nors visos žvaigždės detalės yra kruopščiai slepiamos, tačiau apie tai, kad R. Williamsas Lietuvoje viešės ne vienas, byloja ir specialūs jo atstovų nurodymai įrengti arenos užkulisius. Čia bus skirta erdvė ir auklei.

Kartu su savo komanda atlikėjas atsiveža ne tik dekoracijas, garso ir scenos techniką, ekranus, bet ir savo baldus, visą reikalingą įrangą, virtuvės šefus, kurie rūpinsis atlikėjo maitinimu.

Beje, britas lietuviams ruošia ypatingą staigmeną. Koncerto metu jis ketina į publiką kreiptis lietuviškai. Robbie organizatorių prašė išversti jam keletą frazių, kurias jis ketina išmokti iki koncerto. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)