Štai kuriuos renginio dalyvius būtų galima priskirti prie blogiausiai apsirengusių:

Solange Knowles

Džiugu, kad Solange Knowles veidą puošia šypsena, tačiau ši Christiano Siriano kurta suknelė turi per daug medžiagos, kad ją galima būtų pavadinti gražia.
Solange Knowles

Scarlett Johansson

„Versace“ suknelė būtų puiki, jeigu ne tas beprotiškas vėrinys. Tas aksesuaras sugadino visą reikalą!
Scarlett Johansson

Rita Ora

Kodėl šo „Marchesa“ suknelė išsiskleidžia tarsi vėduoklė? Ar Rita Ora ketina ten kažką patalpinti?
Rita Ora

Keira Knightley

Nors Keira Knightley laukiasi kūdikio, ji pasirinko „Valentino Haute Couture“ sluoksniuoto tiulio suknelę, kuri dėl jos „padėties“ atrodė labiau apimli nei turėtų būti.
Keira Knightley

Felicity Jones

Juostos „Visko teorija“ („Theory of Everything“) žvaigždė – graži moteris, tačiau ši „Alexander McQueen“ suknelė ją nustelbia.
Felicity Jones

Kelly Ripa

Visiems ši pokalbių šou vedėja labai patinka, tačiau „Oskaruose“ vilkėta suknelė atrodo kiek per masyvi jos smulkiam sudėjimui. O ir plaukai tikrai ne geriausiai sušukuoti!
Kelly Ripa

Zoe Saldana

Visi suprantame, kad Zoe Saldana ką tik susilaukė dvynių, tačiau jos „Atelier Versace“ suknelės modelis ir spalva atrodo mažų mažiausiai nenatūraliai.
Zoe Saldana

Lorelei Linklater

Kadangi ji dar tik paauglė, sunku ją kritikuoti, tačiau žaviąją Lorelei Linklater, pasipuošusią Gabrielos Cadenos suknele, norėtųsi matyti vilkinčią stilingiau.
Lorelei Linklater

Nicole Kidman

Itin aštrių kritikos strėlių iš stiliaus žinovų sulaukė Nicole Kidma. Ji labiausiai kritikuojama dėl pernelyg daug skirtingų spalvų. Žinovų nuomone, garsenybė smarkiai prašovė.
Nicole Kidman
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)