Anot svetainės, 30 metų princas pirmasis išreiškė norą susipažinti su 24 metų aktore. Jis pakvietė ją į vieną vakarėlį per bendrus draugus. Kaip teigė „Woman`s Daily“ šaltinis, princas pasikvietė dar 12 svečių vien tam, kad žvaigždė nesijaustų nepatogiai.

„Jis norėjo parodyti, kad yra linksmas, o ne nuobodus. Apskritai jis įsimylėjęs ją iki ausų – ir ne tik dėl Emmos išvaizdos“, - sakė šaltinis.

30 metų princas Harry, Didžiosios Britanijos karalienės Elžbietos II jauniausias anūkas, 2014 metų balandį išsiskyrė su savo mergina Kressida Bonas. 2015 metų sausį buvo pasirodę pranešimų, esą Harry susitikinėja su rusų kilmės Vokietijos modeliu Anastasija Guseva, bet pati mergina šią informaciją paneigė.

E. Watson išgarsėjo visame pasaulyje, kai filmuose apie Harį Poterį įkūnijo Hermioną Greindžer. Emma šį vaidmenį gavo 1999 metais, kai jai tebuvo 9 metai. Vaidmuo šiuose filmuose aktorei pelnė nemažai apdovanojimų, taip pat padėjo uždirbti daugiau kaip 10 mln. svarų. 2009 metais E. Watson pateko į Guinnesso rekordų knygą kaip brangiausiai apmokama dešimtmečio aktorė. 2014 metais E. Watson buvo paskirta Jungtinių Tautų geros valios ambasadore. Ji taip pat dalyvauja kampanijoje „He For She“, kuria vyrai raginami pasisakyti už lyčių lygybę.

Emma Watson
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)