33 metų Kembridžo hercogienei popierinę servetėlę ištiesė mama, pasakojusi, kad stipriai paūmėjus ligai daugiausia ja rūpinasi trylikos metų dukra.

Karališkos šeimos atstovė trečiadienį, vasario 18 dieną, lankėsi Keip Hilo vaikų centre Smedike, Birmingame. Čia per privatų susitikimą išgirdo nemažai jaudinančių istorijų. Centrą valdo Jungtinės Karalystės labdaros organizacija „Action for Children“, kuri rūpinasi pažeidžiamais ir neprižiūrimais vaikais.

Kate ėjo aplink stalą ir „užmezgė akių kontaktą su kiekviena iš mūsų“, sakė viena mamų. Ji pridūrė, kad karališkos šeimos atstovė įdėmiai klausėsi jų „širdį gniaužiančių istorijų“.

Galiausiai ji išgirdo pasakojimą, kuris ją pravirkdė. Michelle Griffiths papasakojo Kate jaučianti, kad jos liga „pavogė“ iš jos trylikametės dukters Chloe vaikystę. Moteris sakė kelis kartus „mirusi“, o paskui po širdies smūgių vėl būdavo atgaivinama. Ją prižiūri jos dukra, o ketverių metų sūnus Alfie jau išmokęs paskambinti pagalbos telefonu, jeigu mamą ištinka širdies smūgis.

„Ji nutilo ir aš padaviau jai popierinę servetėlę“, – prisimena M. Griffiths.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)