Nepaisant to, kad visam pasauliui paskelbė, jog praėjusių metų sausį ištekėjo už N. Gordono ir nuo tada vadino jį savo „nepakartojamu vyru“, Bobbi Kristina oficialiai niekada nebuvo su juo susituokusi, savo pranešime „People“ teigė Bobby Browno advokatas.

Ši žinia pasirodė vos po trijų dienų, kai N. Gordonas, kurio santykiai su 21 metų velionės dainininkės Whitney Houston dukra seniai stebino gerbėjus, aptiko Bobbi Kristiną be sąmonės vonioje jos namuose Džordžijos valstijos Rozvelo mieste.

Iki šiol tebėra likę daug klausimų, kas nutiko tą rytą. Bobby Browno advokatas Christopheris Brownas iš advokatų kontoros „Brown & Rosen“ teigia, kad jo biuras „šiuo metu tiria įvykius, privedusius prie Bobbi Kristinos hospitalizavimo“, rašo people.com.

„Mes toliau reikalaujame privatumo šiuo klausimu“, - naujame pranešime, kuris antradienį buvo atsiųstas „People“, teigė Bobby Brownas.

„Leiskite mūsų šeimai spręsti šį klausimą ir suteikite Bobbi Kristinai meilę ir paramą, kurios jai reikia šiuo metu“, - pažymėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)