Praėjusį šeštadienį mergina buvo rasta vonioje be sąmonės.

Velionės Whitney Houston dukra Bobbi Kristina Brown buvo patekusi į komą po to, kai šeštadienį mergina buvo rasta panirusi vonioje po vandeniu ir nereaguojanti į aplinką savo namuose Atlantos priemiestyje, Džordžijos valstijoje.

Tačiau antradienį medicinos įstaigos seselė užsienio žiniasklaidai pranešė, kad mirė per ilgai be deguonies buvusios merginos smegenys.

Sklando gandai, kad ji galėjo perdozuoti narkotikų, tačiau po pirminės kratos jos namuose narkotikų nerasta.

Tačiau antradienį velionės W. Houston artimieji pranešė, kad pareigūnai jos dukros namuose vis dėlto rado narkotikų po to, kai įžymiosios dainininkės dukra buvo rasta be sąmonės vonioje, skelbia TMZ.

Pirmą kartą pareigūnams apsilankius B. K. Brown namuose, jiems nieko nepavyko rasti. Tačiau ten jie apsilankė antrą kartą ir konfiskavo keletą daiktų.

Nors pareigūnai žiniasklaidai negali patvirtinti tokios informacijos, tačiau šeimos šaltiniai sakė TMZ, kad pareigūnai artimiesiems pranešė apie rastas narkotines medžiagas.

Teisėsaugos šaltiniai pasakojo TMZ nuo pat pradžių manę, kad Bobbi tokia nelaimė ištiko dėl narkotikų. Šaltinis taip pat nurodė, kad pareigūnai antrąją kratą atliko nuodugniau nei pirmąją.

Manoma, kad 21 m. Mergina pastarosiomis savaitėmis jautėsi labai prislėgta, iš dalies biografinio filmo apie motiną Whitney Houston, kurį neseniai rodė per „Lifetime“ ir kuris sukėlė liūdnus prisiminimus.

Beveik prieš trejus metus merginos motina taip pat buvo rasta veidu žemyn plūduriuojanti vonioje Beverli Hilso „Hilton“ viešbučio kambaryje, tačiau dainininkę išgelbėti buvo jau per vėlu.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)