„Tai jo baisiausias košmaras, - šeimos šaltinis sakė leidiniui „People“. - Prarasti W. Houston buvo sunku, bet tai yra milijoną kartų blogiau - dukters praradimas tuo pačiu būdu jį visai sugniuždytų“.

Šeimai artimas šaltinis sakė, kad vienintelė B. Brownoo ir W. Houston dukra neatgavo sąmonės nuo to laiko, kai šeštadienį buvo rasta be sąmonės veidu žemyn plūduriuojanti savo vonioje. Šaltinis pasakojo, kad 21-erių merginos smegenys beveik neaktyvios.

Manoma, kad anapilin išėjusios popdievaitės W. Houston dukra išbuvo be deguonies nenustatytą laiką. Šaltinis pridūrė, kad medikai merginos išgijimą vertina kaip techniškai įmanomą, tačiau neva jei ji atsigautų - įvyktų stebuklas.

B. K. Brown vonioje rado jos vyras Nickas Gordonas, suteikęs jai pirmąją pagalbą iki atvykstant greitosios medicinos pagalbos medikams.

Beveik prieš trejus metus merginos motina W. Houston taip pat buvo rasta veidu žemyn plūduriuojanti vonioje Beverli Hilso „Hilton“ viešbučio kambaryje, tačiau dainininkę išgelbėti buvo jau per vėlu.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)