Praėjus vienam mėnesiui, S. Vergara pagaliau patvirtino, kad susižadėjo, kai sekmadienį per Kino aktorių gildijos apdovanojimų ceremoniją ant raudonojo kilimo pademonstravo spindintį žiedą.

Gražuolė iš Kolumbijos įsiterpė į „E! News“ interviu su Reese Witherspoon ir kol abi aktorės prieš kamerą demonstravo savo juvelyrinius dirbinius, S. Vergara parodė savo sužadėtuvių žiedą ant „meilės rankos“.

Kalbėdama apie sužadėtuves, S. Vergara teigė: „Mes labai laimingi. Labai džiaugiamės. Negaliu tuo patikėti“.

R. Witherspoon pasiūlė atšvęsti džiugias naujienas ir S. Vergara sutiko, užsimindama, kad galės tai padaryti lėktuve, kai jos abi vyks į savo būsimo filmo „Don’t Mess With Texas“ pristatymo turą.

S. Vergara ir „Magic Mike“ („Magiškojo Maiko“) gražuolis J. Manganiello savo romaną paviešino praėjusių metų liepos mėnesį, vos po kelių savaičių, kai aktorė išsiskyrė su savo buvusiu sužadėtiniu Nicku Loebu.
Sofios Vergaros sužadėtuvių žiedas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)