„Šiandien nepaprasta diena“, – pasakė G. Clooney, atsiimdamas Cecilio B. DeMille'io apdovanojimą, kuriuo pripažįstamas jo, kaip aktoriaus, kino kūrėjo ir aktyvisto, darbas.

„Milijonai žygiavo ne tik Paryžiuje, bet ir visame pasaulyje, buvo krikščionių ir žydų, ir musulmonų, šalių lyderių iš viso pasaulio; jie žygiavo ne protestuodami – jie žygiavo reikšdami paramą idėjai, kad mes neisime bijodami. Je suis Charlie (pranc. „Aš esu „Charlie“)“.

53 metų G. Clooney, kuris ir prie atlapo buvo prisisegęs užrašą „Je Suis Charlie“, sakydamas padėkos kalbą pademonstravo kuklumą: jis pasijuokė iš savęs, kad yra pralaimėjęs daugiau „Auksinių gaublių“ nei laimėjęs.
George'as Clooney

„Jei esi šitam kambary, tau pasisekė, tu gauni progą daryti, ką visuomet svajojai daryti, ir būti pagerbiamas, o tai nėra pralaimėjimas“, – sakė jis.

G. Clooney, kuris vaidino tokiuose filmuose kaip „Oušeno vienuoliktukas“ (Oceans Eleven), „Sirijana“ (Syriana) ir „Paveldėtojai“ (The Descendants), pagerbė jau mirusias žvaigždes Lauren Bacall ir Robiną Williamsą.

G.Clooney taip pat pajuokavo apie kandžius elektroninius laiškus, kurie buvo nutekinti per kibernetinę ataką prieš „Sony Pictures“, ir paragino visus atitaisyti žalą. Juokaudamas apie nepalankias recenzijas dėl jo 2014 metų filmo „Brangenybių medžiotojai“ (The Monuments Men), jis sakė: „Aš jums atkeršysiu“.

Visų akys krypo į šį aktorių ir jo žmoną Amal, jiems debiutavus ant raudonojo kilimo kaip vyrui ir žmonai.

„Tai dalykas, verčiantis susikuklinti, – kai randi žmogų, kurį gali mylėti, o dar geriau, kai laukei (to) visą savo gyvenimą“, – nuo scenos žmonai pasakė G. Clooney.

„Amal, kad ir kokia alchemija mudu suvedė, negalėčiau labiau didžiuotis būdamas tavo vyras“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją