12
Kitas

Ką prieš mirtį pasakė Waltas Disney, Salvadoras Dali ir Nostradamusas, skaitykite kitame straipsnio puslapyje.

Jackas Danielis (1850-1911)

Jackas Danelis – „Jack Daniel’s” viskio gamyklos JAV Tenesio valstijoje įkūrėjas.

1911 m. J. Danielis mirė nuo kraujo užkrėtimo Lynčburge. Sklinda kabos, kad jis užsikrėtė infekcija, kai įtūžęs daužė seifą, kurio niekaip negalėjo atidaryti, tačiau daugelis biografų šias kalbas paneigė. 

„Paskutinį gėrimą, prašau“, - tai buvo paskutiniai jo ištarti žodžiai.

Karlas Marxas (1818-1883)

Karlas Marxas – garsus iš Vokietijos kilęs politikos teoretikas, filosofas ir ekonomistas. Žinomiausi jo darbai – „Komunistų partijos manifestas“ (1848) ir „Kapitalas“ (1867).

K. Marxas mirė nuo peršalimo, kuriuo jis susirgo 1881 m., komplikacijų. K. Marxas mirė skurde. „Paskutiniai žodžiai – kvailiams, kurie nepasakė pakankamai“, - tai buvo paskutiniai jo ištarti žodžiai.
Karlas Marxas

Richardas Harrisas (1930-2002)

R. Harrisas – airių dainininkas ir aktorius. Jis išgarsėjo nusifilmavęs filme „Camelotas“ (1967) ir atlikęs Albuso Dumbledore’o vaidmenį filmuose „Haris Poteris ir išminties akmuo“ bei „Haris Poteris ir paslapčių kambarys“.

R. Harrisas sirgo Hodžkino liga. Jis mirė 2002 m. būdamas 72-ejų. „Tai buvo maistas“, - tai paskutiniai jo ištarti žodžiai.

12
Kitas

Ką prieš mirtį pasakė Waltas Disney, Salvadoras Dali ir Nostradamusas, skaitykite kitame straipsnio puslapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)