Karališkųjų rūmų atstovų teigimu, šią ypatingą dieną Kembridžo hercogienė „praleis su artimiausiais žmonėmis“. Šiuo metu ji ne Londone, manoma, kad laiką kartu su vyru ir sūnumi George‘u ji leidžia renovuotoje užmiesčio rezidencijoje „Anmer Hall“.

Šias Kalėdas karališkoji pora sutiko dešimties miegamųjų name, esančiame karalienės Elžbietos II rezidencijoje Sandrigame, Norfolke, apie 177 kilometrai nuo Londono. Ten per šventes lankėsi ir K. Middleton tėvai Carole ir Michaelas bei sesuo Pippa ir brolis Jamesas. Middletonų šeima prie karalienės prisijungė ir per Kalėdines pamaldas.

Prieš dvejus metus K. Middleton gimtadienis buvo minėtas žymiai audringiau. Kunigaikštienė kartu su vyru princu Williamu ir keliais bičiuliais stebėjo „Cirque du Soleil“ pasirodymą. Praeitais metais K. Middleton gimtadienį sutiko Londone.

Po iškilmingo savaitgalio K. Middleton pradės ruošis kitą savaitę suplanuotiems renginiams. Antrosios atžalos besilaukianti moteris 2015 metais pirmą kartą pasirodys viešumoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)