Doutzen Kroes sutuoktinis – didžėjus Sunnery Jamesas

Olandų kilmės gražuolė su savo išrinktuoju susituokė 2010 metais Amsterdame po metus trukusios draugystės. Šiuo metu Niujorke gyvenančioje šeimoje auga beveik ketverių sūnelis Phyllonas Joy ir 2014 metų liepą gimusi dukrytė Myllena Mae.

Doutzen Kroes ir Sunnery Jamesas

Candice Swanepoel vaikinas – modelis Hermannas Nicoli

Pietų Afrikos Respublikoje gimusi gražuolė su savo išrinktuoju, brazilų modeliu pradėjo susitikinėti būdama septyniolikos – pora kartu jau 9 metus. Simboliška, tačiau abu mados pasaulio atstovai pirmą kartą susitiko pasaulio mados ir meilės sostine tituluojamame Paryžiuje.

Candice Swanepoel ir Hermannas Nicoli

Jasmine Tookes vaikinas – modelis Tobia Sorensenas

Kalifornijoje gimusi tamsiaodė gražuolė su modeliu T. Sorensenu susitikinėja nuo 2012 metų. Prieš tai šilti jausmai ją siejo su pora metų vyresniu aktoriumi Brandonu Mychalu Smithu.

Jasmine Tookes ir Tobia Sorensenas

Shaninos Shaik vaikinas – modelis ir aktorius Tysonas Beckfordas

Lietuviškų šaknų (iš motinos pusės) turinti gražuolė šiuo metu draugauja su 21 metais vyresniu amerikiečių aktoriumi ir modeliu T. Beckfordu. Pora susipažino dar 2008 metais, tačiau, kalbama, ka djų keliai išsiskyrė praėjusių metų lapkritį. Po skyrybų gražuolė lėido laiką su J. Bieberiu. tačiau vėliau publikavo nuotraukas, kuriose užfiksuota vėl leidžianti laiką T. Beckfordo kompanijoje.

Tysonas Beckfordas ir Shanina Shaik

Josephine Skriver vaikinas – pagrindinis grupės „The Cab“ vokalistas Alexanderis De Leonas

Danų gėjaus ir lesbietės šeimoje gimusi manekenė šiuo metu draugauja su dainininku – jš meilė įsižiebė 2013 gruodį.

Josephine Skriver ir Alexas De Leonas

Behati Prinsloo vyras – grupės „Maroon 5“ lyderis Adamas Levine'as

Behati su garsiuoju dainininku pradėjo susitikinėti 2012 metais, o 2013 liepą paskelbė apie savo sužadėtuves. Lygiai po metų Meksikoje įvyko jų vestuvės. Anksčiau iš Namibijos kilusi gražuolė septynerius metus draugavo su britų modeliu Jamie Strachanu. 2012 isšsikyrusi su juo netruko pradėti naujų santykių.

Behati Prinsloo ir Adamas Levine'as

Karlie Kloss išrinktasis – investicinės bendrovės įkūrėjas Joshas Kushneris

Geriausia dainininkės Taylor Swift bičiulė ir verslininkas Joshas Kushneris kartu nuo 2012-ųjų lapkričio (tad pasirodė pirmosios žinutės apie jų santykius žiniasklaidoje). Kalbama, kad septyneriais metais vyresnis verslininkas yra tiesiog pamišęs dėl savo merginas. Vaikinas yra baigęs prestižines studijas Harvardo universiteto verslo mokykloje. O žurnalas „Forbes“ jį įtraukė tarp 30 turtingiausių verslininkų iki 30 metų amžiaus.

Karlie Kloss ir Joshua Kushneris

Lily Aldridge vyras – grupės „Kings of Leon“ narys Calebas Followillas

2007 metais grandioziniame muzikos festivalyje „Coachella“ susipažinusi pora savo santykius oficialiai įteisino 2011 metų gegužę. Po metų gimė dukrelė, kuriai tėvai davę Dixie Pearl vardą.

Lily Aldridge ir Calebas Followillas

Alessandros Ambrosio vyras – verslininkas Jamie Mazuras

Viena karščiausių pasaulio moterų laikoma brazilė savo ranką ir širdį dar 2008 metais atidavė verslininkui Jamie Mazurui. Supermodelis. Laimingi tėvai augina šešerių dukterį Anja Louise Ambrosio Mazur ir sūnų Noah Phoenixą Ambrosio Mazurą, gimusi 2012-ųjų gegužę.

Alessandra Ambrosio ir Jamie Mazuras

Joanos Smalls vaikinas – verslininkas Bernardas Smithas

Bernardas Smithas ir Joana Smalls

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)