Štai kodėl gėda, kad daugybės įžymybių, ypač politikų, pirmieji įspūdžiai tampa tokie mechaniški, kaip, pavyzdžiui, suglumusi reakcija „kas čia per naujoviška technologija?“. Tačiau H. Clinton nepraleido progos šiek tiek pasismaginti: ji aprėkė vaikinus, kurie pavertė ją memu su „Hillary tekstais“, ir po to pašmaikštavo, kad juos „iš čia pašalins“. Toks plykstelėjimas padėjo buvusiai JAV valstybės sekretorei trumpiau negu per vieną dieną įgyti 200 tūkst. jos paskyros sekėjų.

Tačiau H. Clinton nėra pirmoji vieša figūra, prisijungusi prie „Twitter“ bendruomenės su trenksmu. Svetainė time.com pateikia dar 13 linksmų garsenybių debiutų šiame socialiniame tinkle.

Conanas O`Brienas: 

Šiandien savo kieme ėmiau interviu iš voverės ir tuomet perėjau prie reklamos. Kas nors padėkite man.

Warrenas Buffettas:

Warrenas yra namuose.
Warrenas Buffettas

Kobe Bryantas:

Antisocialus tapo socialiu #mambatweets.

Russellas Brandas:

Atėjau prie jūsų prisijungti. Prašau, elkitės su manimi mandagiai, nes jaučiuosi pažeidžiamas… Tačiau neįtikėtinai seksualus.

Pink

Oficialiai įžengiau į XX amžių, turiu galvoje XXI amžių.

Ellen DeGeneres:

Tai mano pirmasis „twitt-er“. Ar „tweet“? „Twit?“. Ar „tweet“? „Visi šaipykitės (angl. Twit) arba čiulbkėkite (angl. Tweet)“. Ar kas nors yra?

Taylor Swift:

Atsiprašau labai reiklaus katino, kad manęs taip ilgai nebuvo..

Diddy:

PASIRENGĘS NUŠAUTI DAR DAUGIAU CSI.

Jamesas Cameronas:

Ryanas Seacrestas man pasakė, kad turiu prisiregistruoti „Twitter“. Taigi aš čia. Pirmasis įrašas. Iš karto jaučiuosi atjaunėjęs.

Lady Gaga:

Katės kostiumas su blizgančiais žvyneliais, kuris buvo nupieštas ant mano nuvargusio mažo kūno, Post Tommy berniukų vakarėlis, kuriame sutikau nuostabų DJ Bobą Sinclairą „world! Hold ...

Jerry Seinfeld:

Sveiki, tviteriečiai! Ką tik nusileidau jūsų planetoje. Tai gali būti mano paskutinis įrašas.

Snooki

Taip, tai aš. Panašumas į mėsos maltinį nereiškia, kad esi storasis Imao. „@BrynneMurphy: @snooki, tu taip sulysai! Tu daugiau nesi mėsos maltinis! Tokia graži 😘“.

Tomas Hanksas:

Testas… testas… Ar šis daiktas įjungtas?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)