„Man ji patinka, - praėjusią naktį apie Kate Middleton seserį sakė K. Kardashian. – Ji turi puikų užpakaliuką. Ji graži“.

Eonline.com pasiteiravo K. Kardashian nuomonės apie P. Middleton, nes neseniai leidinio „The Spectator“ kalėdiniame numeryje Pippa nepraleido progos užsiminti apie K. Kardashian sėdynę.

„Nebūna nė vienerių metų be užpakaliuko istorijos. Be abejonės, „2014 metų sėdynės“ apdovanojimas atitenka Kim Kardashian, kai praėjusį mėnesį visame internete sprogo jos užpakalis, - rašė Pippa. – Turiu pasakyti, kad maniškis, nors ir buvo sulaukęs trumpalaikės šlovės, jam neprilygsta“.

„Tačiau Kim sėdmenų istorija privertė mane susimastyti. Kas vyksta su šia amerikiečių užpakalių kultūra? Man tai primena manijos formą. Kim tikslas veikiausiai buvo nulaužti internetą, bet nesu tikra, ar ji pasirinko gerą būdą tai padaryti“, - rašė P. Middleton.

Kate Middleton (priekyje) su t4vu Michaelu ir seserimi Pippa Middleton.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)