Teismas žudikui skyrė 20 metų laisvės atėmimo bausmę ir keletą kartų atmetė jo prašymą paleisti lygtinai, muzikanto našlei reikalaujant palikti jį už grotų. Tačiau atrodo, kad M. Chapmanas vis dar tikisi J. Lennono našlės atleidimo.

Jis su žmona Gloria net rašė laiškus Y. Ono, beviltiškai bandydamas nusiimti jo sąžinę slegiančią žmogžudystės naštą.

„Jeigu Markas dabar galėtų ką nors pasakyti Johnui ir Yoko, jis pasakytų: „Atsiprašau, kad sukėliau jums tiek skausmo“. Jis pasakytų: „Tikiuosi, kad man atleidote“, – sakė Gloria interviu britų laikraščiui „Daily Mail“.

„Johnas buvo geras žmogus, bet Markas tada apie tai negalvojo, o pirmiausia galvojo apie save. Tai ir buvo jo klaida“, – kalbėjo Gloria.

Pasak M. Chapmano sutuoktinės, jiedu su vyru pasikalba apie J. Lennoną, kai ši jį aplanko Niujorko kalėjime.

„Kartais mes kalbamės apie Lennoną. Nėra nieko, apie ką negalėčiau kalbėtis su Marku. Kalbėjomės apie jį ir per paskutinį mano apsilankymą spalį. Ir mes meldėmės už Yoko... Aš ją užjaučiu. Meldėmės, kad ji rastų Jėzų savo gyvenime ir atleistų Markui. Tikiuosi, kad vieną dieną galėsiu su ja susitikti ir tai pasakyti“, – sakė Gloria.

„Ir Markas, ir aš rašėme jai laiškus. Jis nepyksta, kad ji prašė teisėjų jo nepaleisti. Manau, kad jis supranta“, – kalbėjo ji.

Ji taip pat atsakė į Paulo McCartney pasakytus žodžius, kad J. Lennono žudikas yra „niekšų niekšas“ ir pateikė gana keistą pasiūlymą buvusiam bitlui – aplankyti savo kolegos žudiką kalėjime.

„Seras Paulas McCartney turi teisę sakyti, ką nori, bet jeigu jis susitiktų su Marku, manau, šis jam patiktų. Markas yra labai mėgstamas ir mylintis žmogus. Kitų žmonių poreikiai jam visada svarbiau už jo paties ir jis tikrai apsidžiaugtų pono P. McCartney apsilankymu“, – sakė žudiko žmona.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)