„Iki šiol tiesiog nebuvo laiko (įrašyti albumą), nes buvo tiek daug puikių kvietimų, tiek daug puikių galimybių, kurių negalėjau praleisti, norėjau susitikti su visais tais žmonėmis, padaryti visus tuos dalykus“, – sakė austrų diva interviu žiniasklaidai.

Albumas, kuris turi būti išleistas kažkada pavasarį, skambės moderniau ir skirsis nuo filmų apie Džeimsą Bondą dainų stiliaus hito „Rise like a Phoenix“, kuris padėjo jai laimėti „Euroviziją“.

Dainų kūrėjų pasiūlymų buvo iš viso pasaulio. „Tiesiog puiku, jog žmonės manyje kažką mato ir galvoja, kad tai pakankamai įdomu ir siunčia man savo medžiagą. Todėl, kad tos dainos yra jų vaikai“, – sakė Conchita Wurst.

Žvaigždė, kurios tikrasis vardas yra Tomas Neuwirthas, savo pergale „Eurovizijoje“ pavergė širdis visoje Europoje ir už jos ribų, nors ir buvo tam tikros priešiškos reakcijos dėl jos seksualumo ir išvaizdos, apimančios juodą barzdą, ilgus banguotus plaukus ir blakstienas.

Conchita Wurst jau dainavo Londono Trafalgaro aikštėje, per Paryžiaus mados savaitę ant podiumo demonstravo Jeano-Paulio Gaultiero apdarus, o „Dreamworks“ filmo „Madagaskaro pingvinai“ (Penguins of Madagascar) vokiškai įgarsintoje versijoje jos balsu kalba pelėda Eva.

„Tai gali baigtis per sekundę“

Dabar jos laukia „Auksiniai gaubliai“ Los Andžele sausio 11 dieną ir jai, „aišku“, reikia ten vykti, net jeigu tai ir reiškia albumo įrašinėjimo pertrauką.

„Tai gali baigtis vos per sekundę“, – apie savo sėkmę sako ji.

C. Wurst su jos tolerancijos ir nediskriminavimo žinia daug kas vertino kaip gėjų teisių ambasadorę. Šiemet ji taip pat dainavo Europos Parlamente Briuselyje ir JT vadovui Ban Ki-moonui.

Tačiau ji tvirtina: „Nematau savęs kaip politinės figūros. Tiesiog noriu, kad visi būtų gerbiami. Tai neturėtų būti politika, nes man tai nėra (politika), vienas natūraliausių dalykų mūsų visuomenėje turėtų būti buvimas pagarbiam“.

Kada C. Wurst, kuri sako, jog norėtų sudainuoti filmo apie Džeimsą Bondą dainą, padės į šalį savo peruką, prigludusius drabužius ir aukštakulnius, dar neaišku.

„Gal po 20 metų, gal – kitais metais, nė nenumanau ... Man patinka tai, ką darau, man patinka būti Conchita, man patinka rengtis, dažytis, – sako ji. – Kaip Conchita, gavau visa, ko reikia norint būti efektingai ir dėmesio centre, dalyti interviu, dalyvauti fotosesijose. O kita vertus, yra Tomas, šis drovus, nuobodus vaikinas. Ir man patinka būti droviam ir nuobodžiam privačiame gyvenime, – aiškino diva. – Tad darysiu tai, kol bus linksma“.

Tą dieną, kai pavirs „piktu senu transvestitu“, ji žinos, kad atėjo laikas, sako C.Wurst.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)