34 metų K. Kardashian desperatiškai trokšta fizinio artumo su dvejais metais vyresniu Kanye Westu, už kurio ištekėjo prieš septynis mėnesius. Deja, realybės šou žvaigždei sunkiai sekasi įkalbinti sutuoktinį – neseniai pora net tris savaites praleido atskirai – liautis dirbti ir ateiti pas ją į lovą.

Kim maldauja Kanye sekso

Kim jau pradėjo maldauti Kanye grįžti namo ir skirti daugiau laiko jai ir intymiems žaidimams. „Skamba juokingai, kad didžiausias savo kartos sekso simbolis turi maldauti sekso, tačiau būtent tai ir vyksta! – sakė porai artimas šaltinis hollywoodlife.com. – Kanye myli Kim ir visada jai kartoja, kad tai nereiškia, jog jis nenori su ja mylėtis, tiesiog jis labai paskendęs darbuose. Jis nuolat keliauja ir jam nepatinka, kad Kim nuolat po pasaulį tąsosi ir mažąją Nori“.

Kalbama, kad reperis pageidautų, kad žmona liautųsi dirbusi, liktų namuose ir užsiimtų mamos pareigomis!

Po trijų atskirai praleistų savaičių sutuoktiniai gruodžio 7 dieną susitiko Niujorke. Jie atskirai praleido Padėkos dieną – Kim buvo Los Andžele, o Kanye Paryžiuje, o dabar jau sklando gandai, kad ir Kalėdas sutuoktiniai švęs skirtinguose kontinentuose. Labai gaila, tačiau kartu pora pabuvo labai trumpai ir dabar Kim vėl viena, nes jau gruodžio 8 dieną Kanye išskrido į Paryžių.

Kim desperatiškai trokšta antro kūdikio

Pagrindinė priežastis, kodėl Kim nori dažniau mylėtis su savo vyru – tai didina šansus vėl pastoti. Vienerių metukų dukrelės Nori mama trokšta kuo greičiau susilaukti dar vieno mažylio, tačiau vienai tai padaryti niekaip nepavyks!

„Kad Kim ir Kanye susilauktų dar vieno vaiko, jie turi mylėtis, o tai nutinka vis rečiau ir rečiau, – toliau pasakojo šaltinis. – Jai 34-eri ir ji žino, kad su amžiumi pagimdyti kūdikį ir susigrąžinti kūno linijas darysis vis sunkiau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)