„Devas ir Freida išsiskyrė, – sakė vienas porai artimas šalinis. – Jie tai padarė prieš kurį laiką“.

Šešeriais metais už D. Patelį vyresnė F. Pinto spalio mėnesį savo trisdešimtąjį gimtadienį šventė jau be mylimojo. Filmo „Nemirtingieji“ („Immortals“) žvaigždė savo jubiliejų šventė su milijardieriumi Siddharth Mallya.

„Freida yra viena ir laiminga. – sakė kitas šaltinis. – Ją supa draugai“.

Tais laikais, kaip jautėsi kartu laimingi, Freida ir Devas vadino vienas kitą „sielos draugais“. Dar prieš užsimezgant romantiškiems santykiams D. Patelis sakė: „Mes esame sielos draugai, nes abu atsidūrėme šioje siurrealistinėje situacijoje. Ji labai graži... Neturiu merginos, bet Freida, su kuria kartu filmuojuosi, yra žavinga“, – 2008 metais leidiniui „Contact Music“ sakė dabar 24-erių aktorius. F. Pinto sutiko: „Manau, kad tam tikra prasme jis buvo teisus – mes esame sielos draugai“.

Pora buvo labai įsimylėjusi, tad pernai metais leidiniu „Us Weekly“ sakė nešvenčianti Valentino dienos, nes „visas dienas reikia švęsti meilę“.

Iki draugystės su D. Pateliu F. Pinto buvo susižadėjusi su Rohanu Antao. Poros santykiai nutrūko 2009 metų sausį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją