Kurį laiką B. Willisas gyveno per tris namus rytinėje Jungtinių Valstijų dalyje. Šiais metais du namus jis įsigijo Niujorko valstijos Vestčesterio apygardoje, o pernai – butą Niujorko Centriniame parke, prieš tai priklausiusį U2 bosistui Adamui Claytonui.

Dabar filmo „Fie Hard“ („Kietas riešutėlis“) aktorius ir jo žmona Emma Heming už butą Manhatane prašo beveik 13 mln. dolerių (35 mln. litų), rašo msn.com.

Iš buto, esančio Emery Rotho projektuotame pastate „Eldorado“, kuriame gyveno tokios garsenybės kaip Alecas Baldwinas, Faye Dunaway, Moby ir Garrisonas Keilloras, atsiveria vaizdas į Centrinį parką. Jis matosi pro svetainės, valgomojo ir šeimininkų apartamentų langus.

Trijų miegamųjų ir trijų su puse vonios kambario bute įrengtas garinis dušas ir didžiulė virtuvė, suprojektuota iš dviejų buvusių tarnaičių kambarių.

„Beveik dvejus metus jie jį renovavo. Butas buvo išgriautas iki statramsčių“, - sakė „Douglas Elliman“ nekilnojamojo turto brokerė Ann Cutbill Lenane, pardavinėjanti šį būstą.

B. Willisas ir E. Heming nori didesnės erdvės, kai šiais metais jiems gimė antrasis vaikas, pažymėjo ji.

Kad nepasirodytų, jog pora turi maniją nekilnojamam turtui, neseniai ji nusprendė parduoti dar du namus: didžiulę vilą Beverli Hilse, už kurią iš pradžių buvo prašoma 22 ml. dolerių (59,4 mln. litų) ir kuri vėliau buvo parduota už 16,5 mln. dolerių (44,5 mln. litų), bei namus Aidaho valstijos Hailio mieste, už kuriuos 2011 metais buvo paskelbta 15 mln. dolerių kaina, šiuo metu sumažinta iki 7,05 mln. dolerių (19 mln. litų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)