Kalbėdama „The Howard Stern Show“ Lady Gaga prisipažino, kad ją išprievartavo dvidešimt metų vyresnis muzikos prodiuseris. Paklausta apie patirtą seksualinę prievartą iš pradžių ji sakė: „Aš ne... Aš nenoriu... Laimingi laikai! Pakalbėkite apie laimingus dalykus!“

Tačiau kai radijo laidos vedėjas ją kiek paspaudė, ji atskleidė: „Aš patyriau keletą siaubingų dalykų, iš kurių dabar galiu pasijuokti, nes per tuos metus, kad išgyčiau, įveikiau daug psichinės ir fizinės terapijos, taip pat emocinės terapijos“.

„Mano muzika man buvo nuostabi, tačiau vienu momentu buvau ankstesniosios savęs kiautas. Nebuvau pati savimi“, – prisimena dainininkė.

„Jeigu sąžiningai, man buvo apie devyniolika. Ėjau į katalikišką mokyklą ir tada visa tai nutiko. Aš maniau, „O, ar suaugusieji taip elgiasi?“ Aš buvau labai naivi“, – atvirai kalbėjo ji.

Paklausta, ar kada nors susidūrė su prievartautoju, kuris už ją buvo dvidešimt metų vyresnis, Lady Gaga atsakė: „Manau, man tai įvarytų siaubą. Tai mane paralyžiuotų. Mačiau jį kartą parduotuvėje ir baimė mane paralyžiavo. Nes tai dar buvo iki tol, kai tapusi kiek vyresne ėmiau manyti, „Oho, tai buvo išties bjauru“.

Nors šiuo metu su aktoriumi Tayloru Kinney susitikinėjanti šviesiaplaukė dainininkė tuo metu apie šį nutikimą niekam nepapasakojo, tačiau ji vistiek nusprendė ieškoti pagalbos.

„Nežinau, ką galvojau. Aš niekam nepasakiau, – prisimena ji. – Dar labai ilgą laiką nepasakiau netgi sau. Galvojau, „Žinai ką? Visas šis gėrimas ir visos šios nesąmonės, turi eiti prie šaltinio, kitaip to tiesiog neatsikratysi. Tai nedings“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)