Interviu žvaigždė sakė: „Aš ketverius metus palaikiau santykius su moterimi. Tačiau septynerius metus buvau laimingai ištekėjusi už penio. Nuostabus vaikinas“.

Įdomu, ką apie visa tai manė Mel B dukra ir ar ji išvis ką nors suprato. Buvusi grupės „Spice Girls“ narė taip pat atvirai prakalbo apie gandus, kad jos ir S. Belafonte santuoka buvusi „atvira“: „Ne, aš ir mano vyras esame labai rimti ir tvirti. Tačiau aš buvau pirmoji, kuri pradėjo sakyti komplimentus moteriai. Vyrui sakydavau „O mano dieve, pažiūrėk į jos kojas“ arba „Argi nepritrenkiančiai ji atrodo?“ Aš tikrai manau, kad moterys yra žavios. Pakvaišusios, bet žavios“.

Mel B turi tris vaikus: Phoenix iš santuokos su Jimmy Guzlaru, Angel iš partnerystės su Eddie Murphy ir Madison iš santuokos su S. Belafonte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)