Populiarioje Andrejaus Malachovo vedamoje laidoje „Segodnia večerom“, skirtoje artėjančiam garsaus rusų atlikėjo, poeto ir kompozitoriaus Igorio Nikolajevo 55-ajam jubiliejui, dalyvavo ir Alla Pugačiova, jau daugelį metų sėkmingai bendradarbiaujanti ir draugaujanti su I. Nikojalevu.

„Mūsų su Maksu dukra siunčia sveikinimus savo krikštatėviui“, - laidoje pasakė A. Pugačiova ir tada ekrane pasirodė I. Nikolajevo nuotrauka, kurioje jis – su A. Pugačiovos dukra Jelizaveta. Nepaisant to, kad mažylės akys pateiktos neryškiai, žurnalistai neabejoja, kad mergaitė – motinos kopija. „Lizočka iš tikrųjų – tai mano kopija, o Garikas – lyg iš akies trauktas Maksas!“ – jau anksčiau yra pasakojusi A. Pugačiova. „Liza iš tiesų – tai Allos kopija – plaukų spalva, akių forma. Ji – tikra princesė“, - kalbėjo artima A. Pugačiovos draugė verslininkė Alina Redel
A. Pugačiovos dukra Jelizaveta

Nepaistant gerbėjų susižavėjimo, kaip rašo ru.DELFI.lt, A. Pugačiova ir jaunas jos sutuoktinis Maksimas Galkinas nėra linkę demonstruoti savo vaikų visuomenei ir deda pastangas, stengdamiesi nuslėpti juos nuo smalsių žvilgsnių. Net ir paparacai, kurie vos ne visą parą budi šalia garsiųjų sutuoktinių dvaro Griazeje, negali pasigirti garsiosios poros vaikų nuotraukų gausa: nufotografuoti A. Pugačiovos ir M. Galkino vaikus jiems yra pavykę tik iš toli, tačiau tada vaikai buvo dar tokie maži, kad didžiąją laiko dalį praleisdavo vežimėliuose.

Neseniai A. Pugačiova pasirodė viešumoje šlubuodama ir su stilingu ramsčiu. Paaiškėjo, kad nieko rimto neatsitiko. „Šį kartą nieko rimto. Alla pasitempė raištį, kai sportavo ant bėgimo takelio namuose. Dabar viskas jau gerai“, - sunerimusius gerbėjus nuramino M. Galkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)