Iš tikrųjų gimdymo terminas esą yra „apie Kalėdas“. „Tačiau kadangi tai dvynukai, gimdymas neabejotinai bus maždaug dešimt dienų paankstintas“, – kalbėjo kunigaikštis. Šarlen, anot jo, jaučiasi „labai gerai“. Interviu išspausdintas Monakui švenčiant nacionalinę šventę.

Alberas II patikino, kad nežino dvynukų lyties, nes nori būti nustebintas. „Žinoma, kunigaikštienė žino, tačiau ji žaidžia šį žaidimą. Ji saugo paslaptį, kaip to prašiau“, – teigė kunigaikštis. Jis pabrėžė, kad gyvenime nedažnai pasitaiko „tokių malonių staigmenų“ galimybė. Todėl jis iki gimimo nenorįs žinoti dvynių lyties.

Apie buvusios Pietų Afrikos plaukikės nėštumą paskelbta gegužės pabaigoje. Charlene tai bus pirmieji vaikai. Jos 20 metų vyresnis vyras jau turi du nesantuokinius vaikus iš ankstesnių santykių, tačiau jie perimti sosto negalės.

Spalį patvirtinta, kad 2011 metų liepą susituokusi pora laukiasi dvynukų. Jei abu vaikai bus tos pačios lyties, kronprincu ar kronprincese taps pirmasis pasaulio šviesą išvydęs mažylis, aiškino Alberas II. Tačiau jei gims mergaitė ir berniukas, tai sosto įpėdiniu taps berniukas. Dar viena galimybė: jei dabar gims dvynukės mergaitės, o  Charlene vėliau pagimdys berniuką, tada pastarasis ir bus sosto įpėdinis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)