J. Oliveris prisipažino, kad disciplinuodamas prasikaltusius vaikus naudoja kulinarinę taktiką, nes šiais laikais mušti vaikus yra nemadinga, rašo „The Independent“.

Mokydamas paklusnumo, jis verčia juos valgyti itin aštrias „Scotch bonnet“ veislės paprikas.

„Norėdamas nubausti, aš verčiu juos valgyti aitriąsias paprikas, – garsųjį virėją cituoja „Daily Mail“. – Šiais laikais nebepopuliaru mušti vaikus, tai ir nemadinga, ir draudžiama, tad kai esi garsus virėjas, kaip aš, toks elgesys spaudoje atrodytų nekaip. Todėl reikia rasti kitų disciplinavimo būdų.“

Jis papasakojo nutikimą su 12-mete dukra Poppy. Poppy nemandagiai su juo elgėsi, todėl jis privertė ją suvalgyti obuolį, įtrintą itin aštria, Karibų virtuvėje naudojama paprika.

„Poppy nepagarbiai ir nemandagiai su manimi elgėsi ir peržengė ribą, – tęsė jis. – Kai buvau jos amžiaus, už tokį elgesį man būtų smarkiai kliuvę, tačiau šiais laikais mušti vaikus draudžiama.“

„Ji nubėgo pas mamą pasiskųsti, kad labai aštru. O aš kikenau kampe. Žmona man liepė daugiau niekada taip nebedaryti.“

Oliveris su žmona Jools turi keturis vaikus – dukras Poppy (12 m.), Daisy Boo (11 m.), Petal Blossom Rainbow (5 m.) ir sūnų Buddy Bear Maurice (4 m.). Santykius su būsima žmona jis užmezgė būdamas 18 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)