Šiais laikais „Titanic“ („Titaniko“) aktorius, jaučiantis silpnybę ilgakojėms blondinėms, dėl geros išvaizdos, įžymybės statuso ir galimybių surengti pirmuosius pasimatymus kelis milijonus dolerių kainuojančiose jachtose prie Prancūzijos krantų gali užkariauti bet kurios moters širdį.

Šiuo metu draugiją L. DiCaprio palaiko Toni Garrn. Ji yra beveik perpus už jį jaunesnė, bet kas žino, galbūt Leo su šiuo modeliu ras amžinąją meilę!

Dar vienas „Victoria`s Secret“ modelis! Erin Heatherton ir kino žvaigždė susitikinėjo nuo 2011 metų pabaigos iki 2012 metų pabaigos.

Šviesiaplaukė „Liežuvautojos“ žvaigždė Blake Lively su L. DiCaprio draugavo penkis mėnesius. Šiuo metu aktorė laukiasi kūdikio jau nuo kito vyro.

Leo buvo užmezgęs itin rimtus santykius su supermodeliu Bar Rafaeili. Poros ryšys truko iki 2011 metų.

Tačiau prieš Bar buvo Gisele. Gisele Bundchen mergišių aktorių keleriems metams buvo pavertusi vienos moters vyru. Kol dar nebuvo ištekėjusi už Tomo Brady, Gisele ir Leo pradėjo draugauti 2001 metais ir savo romaną tęsė net iki 2005-ųjų.

Anot istorijos, L. DiCaprio išvydo Amber Vallettos nuotrauką viename žurnale ir ją susiradęs 2008 metais pakvietė į pasimatymą! Žavu.

Pasak pranešimų, Helena Christensen niekada nebuvo oficiali Leonardo mergina, bet pora tikrai turėjo virtinę pasimatymų!

Kristen Zang ir Leo susipažino kaip tik tuo metu, kai po „Titaniko“ jis įgavo superžvaigždės statusą. Kurį laiką jie tai susitikinėjo, tai skyrėsi. Pora trumpam netgi buvo kartu apsigyvenusi.

Kristen Zang (dešinėje)

Bridget Hall veikiausiai buvo pati pirmoji L. DiCaprio mergina. Jis su „Sports Illustrated“ modeliu draugavo dar 1994 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)