324 svarus kainuojantis pranešimas pasirodė laikraščio gimimų, santuokų ir mirčių skelbimų skyrelyje. Jame buvo rašoma: „Ponas C. E. J. Horneris ir Geri Halliwell. Skelbiamos sužadėtuvės tarp Christiano, pono ir ponios Hornerių sūnaus, bei Geraldine, velionio pono L. F. Halliwello ir ponios A. Parkinsono dukters“.

Pora bičiuliaujasi nuo 2009 metų, bet susitikinėti viešai pradėjo tik šių metų kovą. Sklando gandai, kad jie netrukus gali susituokti, rašo hellomagazine.com.

Tiek 42 metų Geri, tiek 40 metų Christianas turi vaikų iš ankstesnių santuokų. Dainininkė augina aštuonių metų dukterį Bluebell, kurios susilaukė su Sacha Gervasiu.

Tuo metu Christianas neseniai išsiskyrė su savo 14 gyvenimo metų partnere Beverley Allen, su kuria turi vienerių metukų dukrelę Olivią.

Geri ir Christiano skelbimas laikraštyje pasirodė po to, kai praėjusią savaitę panašų pranešimą tame pačiame laikraštyje paskelbė „Sherlock“ žvaigždė B. Cuberbatchas, pranešęs, kad susižadėjo su teatro režisiere Sophie Hunter.

Tarp kitų porų, laikraštyje „The Times“ paskelbusių apie savo sužadėtuves, yra Eddie Redmayne`as bei Hannah Bagshawe ir komikas Davidas Mitchellas su Victoria Coren.

Geri Halliwell ir Christianas Horneris - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją