A. Jolie, kuri savo „Oskarą“ gavo už antraplanį vaidmenį „Merginoje su trūkumais“ (Girl, Interrupted), jau pasuko į režisūrą ir naujausias jos darbas šioje srityje, filmas „Unbroken“ apie bėgiką olimpietį, Antrojo pasaulinio karo aviatorių ir karo belaisvį Louisą Zamperini, turi pasirodyti gruodžio 25 dieną.

Aktoriaus Brado Pitto žmona ir Jungtinių Tautų pabėgėlių agentūros (UNHCR) specialioji pasiuntinė sakė, jog humanitarinis darbas privertė ją suvokti faktą, kad politiką reikia vertinti kaip galimybę.

„Nes jei iš tikrųjų nori padaryti ypatingą pokytį, tuomet turi atsakomybę“, – sakė ji minėtam žurnalui, kuris jos interviu ištraukas antradienį paskelbė savo interneto svetainėje.

„Tačiau iš tikrųjų nežinau, kokiu vaidmeniu būčiau naudingesnė“, – sakė ji.

Paklausta, ar mato save politikos, diplomatijos srityse ar valstybės tarnyboje, ji atsakė: „Esu (tam) atvira“.

Pokalbiui pasisukus apie jos filmą, 39 metų A. Jolie apsiašarojo pasakodama apie savo draugystę su L.Zamperini. Ji parodė šiam karo didvyriui pradinę filmo versiją prieš jo mirtį liepos mėnesį, būnant 97 metų amžiaus, po 40 dienų trukusio plaučių uždegimo.

„Tai buvo itin jaudinanti patirtis – stebėti, kaip kažkas stebi savo paties gyvenimą“, – sakė A.Jolie.

Filmas yra pagrįstas rašytojos Lauros Hillenbrand bestseleriu „Unbroken“ apie L.Zamperini gyvenimą. Jis 47 dienas praleido ant gelbėjimo plausto, kai jo lėktuvas nukrito į Ramųjį vandenyną, ir dvejus metus buvo japonų karo belaisvis.

A.Jolie papasakojo, jog su L.Zamperini kalbėjosi apie jo tikėjimą ir jog jis sakė, kad po gyvenimo kovų mirtis atneš jam ramybę.

Aktorė taip pat atskleidė, kaip jaučiasi dėl santuokos. Rugpjūčio mėnesį ji netikėtai ištekėjo už B.Pitto, porai priklausančioje Miravalio pilyje Prancūzijoje.

„Jausmas nėra kitoks. Jausmas geras“, – sakė ji.

Šešių vaikų motina taip pat atskleidė, kad jųdviejų su B.Pittu santuokos įžadus parašė jų vaikai.

Aktorė pasakojo: „Jie nesitikėjo iš mūsų, kad niekada nesipyksime, bet privertė mus pažadėti visuomet pasakyti „Atsiprašau“, jei taip nutiks. Tad jie paklausė: „Ar gerai?“. Ir mes atsakėme „Taip!“.

„Vanity Fair“ gruodžio numeris Niujorke ir Los Andžele pasirodys lapkričio 6 dieną, o visoje JAV teritorijoje – lapkričio 11-ąją.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)