Reikia pavyzdžio? „Grei anatomijos“ kūrėja Shonda Rhimes neseniai sudirbo 35 metų aktorę: „Šioje situacijoje nėra vietos tokioms kaip Heigl... Nepakenčiu šūd**ų ar bjaurių žmonių. Neturiu tam laiko“.
Neseniai vienas K. Heigl gerbėjas socialiniame tinkle „Facebook“ paklausė aktorės apie „gandus dėl to, kad esate labai neišauklėta“. Aktorės atsakymas jus gali nustebinti!

Taip, aš girdėjau apie tai taip pat... Jeigu sąžiningai, nemanau, kad esu... Labiausiai nepatogiai jaustis mane verčia konfrontacija ir kažkieno jausmų įžeidimas, todėl niekada to tyčia nedariau, – aiškino ji. – Žinoma, kaip ir kiekvienas žmogus, esu padariusi klaidų, neatsakingai kalbėjau ar elgiausi, tačiau visada stengiuosi pasitaisyti“.

„Tai nereiškia, kad aš nenustatau ribų ir neprašau su manimi maloniai ir pagarbiai elgtis, tačiau nedarau to vedama storžieviškų ar negeranoriškų ketinimų, tiesiog taip pat stipriai ir sąžiningai, kaip turi teisę elgtis kiekvienas iš mūsų“, – toliau aiškino aktorė.

Vis dėlto, K. Heigl stengiasi neįstrigti praeityje ir bando sutelkti savo gerbėjų dėmesį į naujausią serialą, kuris NBC kanale pasirodys jau šį mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją