„Renee dėl siaurų akių ir viršutinių akių vokų odos klosčių atrodė išskirtinė – tai susiję su neįprastu genetiniu mišiniu“, - patikino suomių kultūros profesorius Edwardas Duttonas.

„Jos tėvas – šveicaras, o motina – kvenų ir samių kilmės. Kvenai ir samiai – tai Norvegijos, Suomijoje ir Švedijos čiabuviai. Renee veidas – rytietiškas“, - tęsė E. Duttonas.

Kaip rašo „The Daily Mail“, jis lygina ši rytietišką siaurų akių žvilgsnį su Islandijoje gyvenančių inuitų kilmės dainininkės Bjork žvilgsniu.

„Numanau, kad Renee pasinaudojo plastikos chirurgų paslaugomis, todėl jos žvilgsnis dabar jau daug mažiau primena samiams ir kvenams būdingą žvilgsnį ir vis labiau panašėja į stereotipinį Šiaurės Europos gyventojo žvilgsnį“, - įsitikinęs profesorius.

„Ji buvo daug gražesnė ir įdomesnė, kai turėjo drąsos būti tokia, kokia yra iš tikrųjų“, - mano E. Duttonas.

„Turbūt niekam nekyla abejonių, kad Michaelas Jacksonas pasinaudojo plastikos chirurgų paslaugomis tam, kad atrodytu panašesni į europietį. Panašu, kad Renee daro lygiai tą patį, o tai labai liūdina.“

JAV televizijos žvaigždė Julie Chen  praėjusiais metais atskleidė, kad plastikos chirurgai jai atliko akių operaciją, kai jai buvo vos 25-eri. J. Chen prisipažino pasiryžusi šiai operacijai, nes dirbdama televizijos naujienų reportere norėjo būti mažiau panaši į azijietę.

R. Zellweger išvaizdos pokyčiai nuo 1997-ųjų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)