„Sulaukusi 40 metų, pradėjau daugiau dėmesio skirti savo sveikatai ir gerai savijautai. Atsisakiau alkoholio ir vaistų – netgi aspirino. Pradėjau valyti organizmą“, – teigia supermodelis.

Kovą gražuolė minėjo 50 gimtadienį. Dvi atžalas – 11 ir 6 metų sūnus – auginanti moteris teigia šiuo metu išgyvenanti „atgimimą“.

„Grožis bet kokia kaina, bet kokiame amžiuje yra toks nuvalkiotas stereotipas. Grožis ne vien jaunystė. Tai supranta vis daugiau žmonių.

Sulaukusi penkiasdešimties, nepajutau jokio įspūdingo spaudimo. Galbūt taip nutiko todėl, kad ilgai šiam savo gyvenimo etapui ruošiausi. Fizinių pokyčių taip pat nepajutau. Tikrai nebuvo taip, kad jaučiausi pasimetusi – jaučiausi atgimusi iš naujo“, – teigia supermodelis.

Modelis, kuris neseniai iš Londono persikėlė į Majamį, teigia gyvenanti normalų įprastą gyvenimą. Svarbiausias dalykas jos gyvenime – šeima.

„Didžiausia dovana – mano vyras, kurį tiesiog dievinu, ir mūsų šeima. Iš viso turime penkis vaikus. Gyvenimas tikra palaima“, – teigia A.MacPherson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)