2005 metais pastatyta Viduržemio jūros regiono stiliaus vila stovi 2,5 hektaro dydžio sklype ant Ramiojo vandenyno kranto. Teritorijoje taip pat įrengtas privatus žirgynas bei hipodromas.

Pirmame aukšte – erdvus valgomasis su virtuve ir kelios svetainės. Antrajame aukšte įrengtas šeimininkės miegamasis su erdvia terasa, milžiniškos spintos ir kambarys-slėptuvė. Baldų įvairovė name apima ir elegantiškus prabangaus medžio dirbinius, ir paprastus kaimiškus baldus iš medienos.

Rūsyje dainininkė galės leisti laiką žaidimų kambaryje arba nuosavoje kino salėje. Vyno kambaryje – vieta 800 gėrimo butelių. Iš viso name yra penki miegamieji ir 12 vonios kambarių. Stiklinėje galerijoje įrengtas darbo kambarys, liftas ir sporto salė.

Kieme galima pramogauti šildomame baseine, kuriam vanduo tiekiamas iš Ramiojo vandenyno. Užsukę svečiai gali apsistoti jiems skirtame atskirame name.

Namą dainininkė įsigijo iš kompanijos „Warner Bros“ įkūrėjo Dano Romanellio. Vos už 2 milijonus dolerių (kiek daugiau nei 5 mln. litų) vilą jis nusipirko 2000 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)