31-erių M. Kunis – aktorė, modelis, „Christian Dior“ veidas, buvusi Macaulay Culkino mergina, A. Kutcherio sužadėtinė ir, daugelio vyrams skirtų leidinių vertinimu, sekso simbolis. Vertėtų pradėti nuo to, kad Milena Kunis gimė 1983 m. rugpjūčio 14 d. Ukrainos Černivcių mieste. Jos mama dirbo fizikos mokytoja mokykloje, o vėliau vadovavo vaistinei. Tėvas Markas dirbo taksistu, anksčiau – inžinieriumi mechaniku vietinėje gamykloje. M. Kunis turi vyresnį brolį Michailą.

Dar 2011 m. M. Kunis prisipažino, kad jos šeima yra labai sėkminga, o tėvų veiklos sritys – nuostabios. 1991 m. jie nusprendė emigruoti į JAV, nes Ukrainoje nematė savo vaikų ateities. Tuo metu, kai šeima persikėlė į Los Andželą, M. Kunis buvo vos septyneri. Anot jos, šeimos turimos santaupos tuo metu siekė vos 250 JAV dolerių (682 litus).

Pradėjusi mokytis pradinėje mokykloje, M. Kunis nežinojo nė vieno angliško žodžio.

Būdama devynerių ji pradėjo lankyti aktorinio meistriškumo mokyklą Beverli Hilse, kur ir sutiko savo vadybininkę Susan Curtis. 1994 m. M. Kunis nusifilmavo lėlių „Barbie“ reklamoje ir pradėjo rodytis kine. Tuo pačiu metu ji debiutavo serialo „Mūsų gyvenimo dienos“ („Days of Our Lives“) epizode. Po metų M. Kunis gavo antrojo plano vaidmenį filme „Sugalvok norą, Mole“ („Make a Wish, Molly“). Iki pat 1998 m. šiai aktorei patikėdavo tik antro plano vaidmenis, tačiau būtent 1998 m. ji suvaidino Angelinos Jolie heroję – modelį Gios Carangi – vaikystėje filme „Gia“, tačiau tai dar nebuvo tikrasis jos proveržis.

Šiek tiek vėliau tais pačiais metais M. Kunis gavo vaidmenį seriale „Aštuntojo dešimtmečio šou“ („That 70‘ies“), o per filmavimus susipažino su A. Kutcheriu. Įdomu tai, kad kandidatės į šį vaidmenį turėjo būti ne jaunesnės nei 18 metų amžiaus. Tuo metu būdama vos keturiolikos, M. Kunis užtikrintai pareiškė, kad greitai jos gimtadienis, tačiau nepatikslino, kuris. Mergina taip sužavėjo režisierių savo talentu, kad gavo vaidmenį net ir po to, kai paaiškėjo jos tikrasis amžius.

Norėdama sulieknėti ir būti reikiamos formos, M. Kunis po keturias valandas per dieną užsiėmė baletu ir laikėsi griežtos dietos. Tokiu būdu jai pavyko atsikratyti dešimties kilogramų. Filmavimų metu aktorė patyrė keletą traumų – jau išniro petys ir trūko raištis.

Macaulay Culkinas ir Mila Kunis

M. Kunis neturi paskyrų nei „Myspace“, nei „Facebook“, nei „Twitter“ socialiniuose tinkluose, nes ji labai saugo savo privatų gyvenimą. 2002 m. M. Kunis pradėjo susitikinėti su „Vienas namuose“ („Home Alone“) žvaigžde M. Culkinu, vėliau pranešta, kad pora pasuko skirtingais keliais. 2012 m. seksualioji aktorė pradėjo susitikinėti su A. Kutcheriu, o 2014 m. pora susižadėjo. Šių metų rugsėjo mėn. pabaigoje porai gimė duktė. Iki pat gimdymo M. Kunis reguliariai lankė būsimoms mamoms skirtus jogos užsiėmimus.

M. Kunis kasdieniame gyvenime beveik visiškai nenaudoja kosmetikos, o ant raudonųjų kilimų pirmenybę teikia dūminiam („smokey eyes“) akis paryškinančiam makiažui. Tiesius tamsiai rudos spalvos plaukus aktorė neriša visiškai arba suriša į paprastą uodegą.

M. Kunis išvaizdos pokyčiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)