Per apsilankymą Atėnuose A. Clooney su kitais advokatais surengė virinę susitikimų su vyriausybės pareigūnais, tarp jų ir su ministru pirmininku Antoniu Samaru, kultūros ministru Konstantinu Tasula.

Oficialių vizitų su Graikijos valdžios atstovais metu aktoriaus Geogo Clooney žmona spinduliavo elegancija ir pademonstravo tobulą verslo stiliaus aprangą.

Amal vizitas Graikijoje sulaukė didžiulio ažiotažo - Holivudo žvaigždės mylimoji pasiglemžė visą vietinės žiniasklaidos dėmesį. Gražuolė teisininkė užgožė netgi vietos valdžios atstovus.

Britų muziejuje saugomas marmurines statulas, laikomas klasikinio graikų meno šedevru, 1803 metais į Didžiąją Britaniją iš Graikijos atgabeno britų diplomatas lordas Jamesas Bruce'as Elginas. Dėl šių statulų jau daug dešimtmečių ginčijasi Atėnų ir Londono vyriausybės.

A. Clooney vizitas Graikijoje - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)