Jeigu pirmoji jūsų reakcija skamba „Palaukite, ką? O kada jis spėjo susituokti?“, jūs tikrai nesate vienas. E. Iglesias su tenisininke Anna Kurnikova draugavo nuo 2001 metų. Per tuos metus daug kartų sklido kalbos, kad pora tuokiasi, tačiau nė karto tokia žinia oficialiai patvirtinta nebuvo.

Gali būti, kad ir šį kartą atlikėjas juokauja – taip jau yra buvę ir anksčiau.

„Pasakysiu jums štai ką. Bendraujant su draugais, visada nuskamba klausimų: ar susituokei? Turi merginą? Turi vaikiną? Ar turi vaikų? Tai normalu“, - sakė E. Iglesias. Pasinaudojęs proga, vienas žurnalistas paklausė: „O jūs jau vedęs?“.

„Šiuo metu esu išsiskyręs. Išsiskyriau prieš tris dienas, norėjau jums tai pranešti pirmiems. Kalbu labai rimtai. Ne, rimtai. Nesijuokite“, - ramiai pareiškė dainininkas. Pareikšdamas netikėtą naujieną, dainininkas nė nešyptelėjo ir patikino, kad su žurnalistais tokiomis rimtomis temomis nejuokauja.

Gandai, kad gražioji tenisininkė ir dainininkas išsiskyrė, sklandė ir 2013 metų spalį, tačiau netrukus pritilo, kai porelė buvo pastebėta Majamyje. Nors apie santykius jie kalba nenoriai, tiek A. Kurnikova, tiek E. Iglesias yra sakę, kad santuokos jų planuose nėra.

„Kai su žmogumi praleidi tiek daug laiko, santuoka dar labiau suartinti nebegali. Todėl nemanau, kad santuoka mus padarytų dar laimingesnius“, - kovą sakė E. Iglesias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)