Juostos „Nužudyti Bilą“ („Kill Bill“) žvaigždė su prancūzų finansininku A. Bussonu pradėjo susitikinėti 2007 metais. 2009 metais jiedu išsiskyrė, tačiau po poros metų susitaikė ir 2012 metų liepą pasaulį išvydo vienintelis poros vaikas – dukrelė Rosalind, dar žinoma kaip Luna.

Šiais metais U. Thurman ir A. Bussonas jau antrą kartą nutraukė sužadėtuves ir vėl pasuko skirtingais keliais. Dabar multimilijonierius kovoja dėl savo dukters globos. Antradienį, spalio 14 dieną, jo advokatas pateikė dokumentus Niujorko Aukščiausiajam teismui.

A. Bussonas, dabar susitikinėjantis su britų aktore Kristin Scott Thomas, taip pat turi du sūnus su supermodeliu Elle Macpherson. U. Thurman augina sūnų ir dukrą, kurių susilaukė su buvusiu sutuoktiniu aktoriumi Ethanu Hawke'u.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)