Manoma, kad „The Hangover“ („Pagirių Las Vegase“) žvaigždė atsikratė maždaug 25 kg. Savo naująją figūrą jis pademonstravo prieš savo filmo „Birdman Or The Unexpected Virtue Of Ignorance“ seansą, kuris buvo rodomas sekmadienį, spalio 12 dieną, per Niujorko kino festivalio uždarymą.

Nors 45 metų aktorius beveik nekalbėjo apie savo svorio pokyčius, neseniai jis labai garsiai skelbė, kaip nemėgsta būti populiarus.

„Būti garsenybe yra š**** - tai kvaila, manęs tai nedomina“, - sakė jis per spaudos konferenciją, skirtą filmui „Birdman“. „Man patinka būti aktoriumi, štai ir viskas. Manau, kad įžymybė yra žmonių išsigalvojimas. Mums tai nebūdinga. Aš verčiau tiesiog dirbsiu savo darbą ir parėjęs namo žiūrėsiu „Lifetime“, - pažymėjo jis.

Z. Galifianakis – DELFI nuotraukų galerijoje:

Z. Galifianakis pirmadienį taip pat dalyvavo televizijos laidoje „The Tonight Show“ ir vėl prakalbo apie tai, kaip nepatogiai jaučiasi ant raudonojo kilimo.

„Och, aš gyvenu ant kilimo. Aš gyvenu dėl kilimo. Žemės druska, ten daug žmonių, - ironizavo jis. – Klausimai (ant raudonojo kilimo) man yra nuobodūs ir aš mėginu visus šiek tiek pralinksminti“.

„Ant raudonojo kilimo buvo tokia moteris ir ji sušuko: „Ach, atrodo tu numetei šiek tiek svorio“. Aš tik pažvelgiau į ją ir pasakiau: „Taip, aš mirštu“, - prisiminė aktorius.

Z. Galifianakis pažymėjo, kad tai nesutrukdė moteriai pakreipti interviu kita linkme. „Cha cha, tai ką jūs vilkite?“, - toliau pasakojo aktorius. – „Jie nekreipia jokio dėmesio“.

Svetainė etonline.com turi vaizdo epizodą su Z. Galifianakiu iš 2009 metų filmo „The Hangover“. Jame aiškiai matyti, kiek kilogramų jis iš tikrųjų atsikratė. Pamatyti šį epizodą galite žemiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją