Naminei kiaulytei Miley raudona spalva lakuoja nagus, maudo ją ir kartais papuošia mergaitiškais blizgučiais. Kiaulė gyvena tiesiog rojuje – džiaugiasi įžymybės draugija, miega prabangiuose pataluose ir keliauja po pasaulį asmeniniu atlikėjos lėktuvu.

Dainininkė savo augintinę pavadino Bubba Sue, bet po kelių mėnesių pakeitė savo nuomonę. Nuo šiol ji tiesiog Kiaulė Kiaulė (angl. pig pig). S

Socialiniame tinkle apie vardo pakeitimą pranešusi Miley įspėjo, kad dabar kiaulytę galima vadinti Kiaule Kiaule (kartoti du kartus), tik jokiu būdu ne Kiaule Kiaule Kiaule.

Nors dekoratyviniai paršeliai nėra naujiena, Lietuvoje pamatyti tokius augintinius vis dar neįprasta. Jie užauga iki 30–35 centimetrų aukščio ir, nors gimę sveria vos 270 gramų, suaugę gali sverti iki 30 kilogramų.

Tiesa, Miley – ne pirma įžymybė, namuose auginanti kiaulę. Tokiu augintiniu anksčiaudžiaugėsi milijonierė Paris Hilton bei aktoriai Reese Witherspoon ir George‘as Clooney. Beje, George'o kiaulė, vardu Maksas, gyveno su juo net 18 metų.

Daugiau naujienų apie garsenybių augintinius, taip pat apie mažųjų žmonių draugų priežiūrą rasite naujausiame žurnalo MIESTE.lt numeryje arba specialioje portalo MIESTE.lt rubrikoje.