„Ji buvo labai švelni, tačiau dėl savo vaikų galėjo kalnus nuversti. Mane ši moterų savybė visada be proto žavėjo: švelnumo ir tvirtybės derinys“, - apie mamą sakė A. Jolie.

M. Bertrand taip pat padėjo A. Jolie tapti aktyvia humanitarinės veiklos dalyve – tokia, kokia ji ir yra šiandien. Šešias atžalas auginanti aktorė prisiminė, koks jausmas aplankė atvykus į „Amnesty International“ vakarienę - tuomet ji buvo dar labai jauna.

„Ji visada stengėsi suvokti, koks sudėtingas pasaulis. Ji turėjo labai gerą širdį, negalėjo ramiai žiūrėti į pasaulyje karaliaujančią agresiją“, - mamai gerų žodžių negaili aktorė.

Marcheline Bertrand ir Angelina Jolie

A.Jolie rūpinasi net keliomis labdaros organizacijomis, tarp kurių ir „Jolie-Pitt Foundation“, „ONE Campain“ ir UNICEF. Ji taip pat aktyviai kovoja su bado problema pasaulyje.

A. Jolie savo mamos nepamiršo ir rugpjūtį tekėdama už mylimojo Brado Pitto. Prieš ceremoniją B. Pittas perskaitė Marcheline garbei skirtą pareiškimą.

Taip pat mūvėjau plonytį žiedelį, kuris priklausė jai. O Jamie (aktorė brolis) buvo pasipuošęs angelo formos smeigtuku iš jos papuošalų dėžutės“, - per interviu PEOPLE yra sakiusi aktorė.

A.Jolie teigia, kad mamos buvimą juto ne tik per vestuves – mamos artumą ji jaučia kiekvieną mielą dieną.

Marcheline Bertrand

„Ryšį su mama jaučiu žiūrėdama į savo vaikus. Tokiomis akimirkomis ją jaučiu stipriausiai. Jaučiu, kad savo mažuosius auginu taip, kaip ji auklėjo mane ir brolį“, - teigia B. Pitto žmona.

„Ryšys akivaizdžiausias kalbant apie mano dukteris – Shiloh ir Viviene. Taip, mama visada su manimi – ji man nuolat daro įtaką, visą laiką“, - apie ryšį su mama kalbėjo aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)