Šios savaitės „People“ numeryje skelbiama daugiau detalių iš šeštadienį vykusios prabangios puotos.

Pranešama, kad vestuvių ceremonija istoriniame viešbutyje „Aman Canal Grande Venice“ truko vos trisdešimt minučių. Apsikeitę meilės priesaikomis, platinos žiedais ir pasveikinę vienas kitą pirmuoju bučiniu, jaunavedžiai kreipėsi į draugus ir artimuosius. Daugiau nei 100 svečių šį jaudinantį momentą stebėjo su ašaromis akyse.

„Georg'as ir Amal spinduliavo meile visą naktį, – žurnalui „People“ sakė nuotakos motina Baria. – Vestuvės buvo neįtikėtinai ypatingos. Tai buvo legendinė puota. Visos trys dienos – draugai, šeima, atmosfera, viskas – tai liks mano atmintyje visam gyvenimui“.

Amal motina Baria, arabiško dienraščio „Al-Hayat“ redaktorė, buvo viena iš keturių svečių, trumpos ceremonijos metu sakiusi kalbą: „George, mes tave mylime tikrai, giliai ir nuoširdžiai. Džiaugiamės jūsų žavesiu, dosnumu ir intelektualiais pokalbiais . Jūs esate tiesiog tobulas“.

Jaunikį ceremonijai papuošė dizaineris Giorgio Armani. G. Clooney vilkėjo vilnos ir kašmyro juodos spalvos smokingą, baltus marškinius, peteliškę, juodos odos batus. Prabangiam ansambliui papildyti jis įsisegė Amal dovanotas sąsagas su jo vardu, išraižytu arabiškais rašmenimis.

„Man buvo didelė garbė ir malonumas papuošti jį šiai progai, kurioje jis atliko svarbiausią vaidmenį – jaunikio“, – kalbėjo G. Armani.

Tačiau niekas negalėjo pranokti nuotakos, kurią svarbiausiai gyvenimo šventei papuošė dizaineris Oscaras de la Renta. Prašmatnus rankomis siuvinėtas apdaras su šleifu buvo puoštas prancūziškais nėriniais, deimantais ir perlais.

„Jis yra toks elegantiškas dizaineris ir vyras“, – dizaineriui komplimentų negailėjo A. Alamuddin.

Trijų dienų šventė, kurią vainikavo civilinės santuokos įregistravimas, kaip jau buvo skelbta ne kartą, vyko Venecijoje. Anot G. Clooney, Venecija – tai pats romantiškiausias miestas pasaulyje, todėl toks pasirinkimas yra visiškai „natūralus“.

„Mes susipažinome Italijoje“, – „People“ atskleidė G. Clooney, turintis nekilnojamo turto prie Komo ežero šiaurinėje Italijos dalyje. 

Įdomu tai, kad be gausybės įspūdžių, svečiai namo taip pat parsivežė „iPod“ grotuvus. Juose – jaunavedžių sudarytas grojaraštis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)