Jorko (Didžiosios Britanijos) princesė Eugenie Victoria Helena (24) yra tik septinta eilėje į sostą... Ir nors princesė intensyviai dalyvauja įvairiose labdaringose akcijose, yra kai kurių ambasadorė, tačiau ir paprastas gyvenimas jai pažįstamas. Jos svajonė – gyvenimą susieti su menu. Beje, prieš porą metų mergina lankė ir trijų mėnesių kulinarijos kursus. Panašu, būsimasis princas bus lepinamas saldumynais!

Tailando princesė Sirivannavari Nariratana (27) po tėvų skyrybų kurį laiką gyveno Didžiojoje Britanijoje, Londone, tačiau netrukus jos tėvas ją parsiviliojo atgal į Tailandą. 2009 metais ji buvo patekusi į „Forbes“ žurnalo gražiausių pasaulio kilmingųjų dvidešimtuką!

Ispanijos princesė Tamara Laura Czartoryska (36) gali pasigirti labai intensyviu žemišku gyvenimu. Ji sportininkė, modelis ir televizijos asmenybė. Lenkiško kraujo turinti ispanė dalyvavo sporto, princesių bei įžymybių realybės šou. Ji tikra televizijos vilkė ir, pripažinkime, visiškai netipinė princesė!

Jordanijos princesė Haya Bint Al Hussein (40) mokėsi Didžiojoje Britanijoje, Bristolio merginų badmintono mokykloje. Vėliau ji įgijo bakalauro laipsnį psichologijos, ekonomikos ir politikos srityse Oksfordo universitete.